Vast of tijdelijk? FitSelect heeft de beste oplossing voor uw bedrijf

 

Werving & Selectie

Zoekt u een nieuwe medewerker voor langere of onbepaalde tijd? Dan bieden wij u de mogelijkheid tot werving & selectie. De professional zal direct bij u op contract gaan, voor bepaalde of onbepaalde tijd. Door de allernieuwste selectiemethodieken kunnen wij snel schakelen en meer kwaliteit leveren tegen voordeligere tarieven.

Uitzenden & detavast

U wilt de kandidaat eerst beter leren kennen voordat u hem of haar een definitief contract aanbiedt? Dan biedt FitSelect u de mogelijkheid van detavast. De kandidaat zal gedurende een periode van minimaal 13 volledig gewerkte weken eerst een dienstverband via FitSelect krijgen. Is de periode afgelopen dan kunt u de medewerker zelf een contract aanbieden of verder via de uitzendformule door laten lopen. Het is daardoor mogelijk om kandidaten langer dan 2 jaar op flexbasis via ons in te huren. Voor detavast rekent FitSelect een bemiddelingsvergoeding die wij in een uurtarief over de afgesproken looptijd verrekenen.

Interim

U zoekt een professional voor een tijdelijke periode of voor een project? Dan kunt u gebruik maken van onze interim services. Vooraf bepalen we in goed overleg een “all in” uurtarief.

.