Professionele recruitment partner in de fitness & leisurebranche

Wanneer u een functie vacant hebt lijkt “zelf doen” in tijden van veel aanbod vaak een een makkelijke en goedkope oplossing. Niets is echter minder waar. Recruitment is en blijft een vak waardoor het inschakelen van een ervaren bureau u juiste veel tijd en geld bespaard. Tijd die u ook aan andere zaken binnen uw bedrijf kunt besteden, geld omdat de (meer)waarde van een juiste match niet in verhouding staat tot een verkeerde match.

Uw sales & management vacature

FitSelect benadert elke vacature als maatwerk. Wij komen graag bij u langs om de vacature te bespreken. In dit persoonlijke gesprek zullen wij ons niet alleen richten op het profiel van de vacature, maar ook dieper ingaan op uw organisatie. Het is namelijk belangrijk om voor u een kandidaat te vinden die én in de functie past én binnen het bedrijf een goede plek weet te vinden.

De juiste middelen

Wanneer we samen een compleet profiel hebben opgesteld, gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat. Door ons grote netwerk kunnen wij vaak snel schakelen. Mocht dit niet het geval zijn, hebben wij nog diverse andere middelen om extern te werven. We beoordelen de kandidaat tijdens een persoonlijk gesprek op de juiste competenties en persoonlijkheid. U zult dan van ons CV’s van de geselecteerde kandidaten ontvangen.

Heeft u een vacature open staan waar u onze hulp bij kan gebruiken? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.