Uitzendbureau Sales professionals

Uitzendbureau voor Sales professionals in de Fitness en Leisure branche

FitSelect fungeert - naast haar overige activiteiten binnen de Leisure, Wellness, Fitness en Hospitality branche - ook als Uitzendbureau voor Sales professionals binnen de Fitness en Leisure branche. Door onze ruime ervaring als uitzendbureau voor sales professionals binnen de fitness en leisure branche brengen wij “vraag en aanbod” op een gedegen en professionele manier bij elkaar. De door ons uitgezonden Sales professionals kunnen in overleg eventueel ook doorstromen naar een vast dienstverband.

FitSelect is als uitzendbureau voor sales professionals aangesloten bij de belangrijkste netwerkorganisaties binnen de fitness en leisure branche: FeelGood Company, V.E.S., EFAA, WellnessClubs en Pleisureworld.

Uitzendbureau met persoonlijke aandacht voor Sales professionals

Als professioneel uitzendbureau voor sales professionals stellen wij aan onze opdrachtgevers alléén kandidaten voor die wij vooraf uitgebreid hebben gescreend. Niet alleen op CV, maar juist op vaardigheden, persoonlijkheid en referenties. Dat lijkt vanzelfsprekend voor een uitzendbureau voor sales professionals, maar juist door onze persoonlijke aanpak binnen het selectieproces weten we kandidaten aan ons te binden. Sales professionals kiezen ook voor FitSelect als uitzendbureau, omdat wij ons binnen het selectieproces vooraf uitgebreid verdiepen in de cultuur en visie van uw bedrijf.

Inmiddels heeft FitSelect als uitzendbureau voor sales professionals binnen de fitness en leisure branche een uitgebreid netwerk opgebouwd van zowel sales professionals als ook van toonaangevende opdrachtgevers binnen de fitness en leisure branche. Tevreden opdrachtgevers die FitSelect regelmatig ook als uitzendbureau voor sales professionals inschakelen.

Waarom kiezen voor FitSelect als Uitzendbureau voor Sales professionals ?

Het inschakelen van FitSelect als uitzendbureau voor sales professionals levert u de volgende voordelen op:

  • wij volgen als uitzendbureau een transparante en betrokken aanpak
  • wij hebben als uitzendbureau voor sales professionals een gedegen kennis van de branches waarbinnen wij werken
  • wij kunnen snel schakelen vanuit onze eigen kandidatendatabase en/of ons eigen Social Media platform
  • wij leveren u als uitzendbureau alleen die sales professionals welke ook daadwerkelijk passen in het functieprofiel
  • wij blijven gedurende het gehele uitzendtraject van sales professionals nauw betrokken en ondersteunen u daar waar nodig is
  • wij maken als uitzendbureau voor sales professionals gebruik van de laatste technieken zoals de mogelijkheid van video solliciteren door kandidaten
  • door onze professionele en efficiente werkwijze kunnen wij onze diensten als uitzendbureau voor sales professionals tegen scherpe tarieven aanbieden.

Als Uitzendbureau voor Sales professionals dus… FitSelect !

Meer informatie over onze activiteiten als Uitzendbureau voor Sales professionals ?

Indien u meer informatie wilt over onze activiteiten als uitzendbureau voor sales professionals, zullen wij u graag te woord staan.
U kunt daarvoor vrijblijvend contact opnemen met Jack van Hoof op diens telefoonnmmer +31 (0) 6 27 02 00 37.

uitzendbureau Accountmanagers
uitzendbureau Sales Managers
uitzendbureau Area Sales Managers
uitzendbureau Sales Consultants
uitzendbureau Membership Consultants