Recruitment

FitSelect voor Recruitment

FitSelect heeft meer dan 15 jaar praktijkervaring als Recruitment bureau binnen de Leisure, Wellness, Fitness en Hospitality branche. Wij kennen deze branches daardoor als geen ander. Door onze passie voor het recruitment vak brengen wij “vraag en aanbod” op een gedegen en professionele manier bij elkaar.

FitSelect is als enige recruitment bureau aangesloten bij de belangrijkste netwerkorganisaties binnen de fitness- en recreatie branche: FeelGood Company, V.E.S., EFAA, WellnessClubs en Pleisureworld.

Ons Recruitment proces

Binnen ons recruitment proces wordt iedere kandidaat die wij voorstellen vooraf uitgebreid gescreend. Niet alleen op CV, maar juist op vaardigheden, persoonlijkheid en referenties. Dat lijkt vanzelfsprekend binnen een recruitment proces, maar juist door onze persoonlijke aanpak bij recruitment weten we kandidaten aan ons te binden. Niet onbelangrijk wanneer er keuzes voor meerdere werkgevers gemaakt kunnen worden. Binnen ons recruitment proces kiezen kandidaten daardoor vaak juist voor onze opdrachtgevers, omdat wij ons binnen het recruitment proces vooraf uitgebreid verdiepen in de cultuur en visie van uw bedrijf.

Inmiddels heeft FitSelect als recruitment bureau een uitgebreid netwerk opgebouwd van zowel Leisure, Wellness, Fitness en Hospitality professionals als ook van toonaangevende opdrachtgevers binnen deze branches. Tevreden opdrachtgevers die FitSelect regelmatig opnieuw inschakelen als recruitment bureau.

Waarom FitSelect voor uw Recruitment ?

Het inschakelen van FitSelect voor uw recruitment levert u de volgende voordelen op:

  • wij volgen een transparante en betrokken aanpak binnen het recruitment proces
  • wij nemen u het hele recruitment proces uit handen, zodat u zich op uw eigen werk kunt richten
  • wij kunnen snel schakelen vanuit onze eigen kandidatendatabase en/of ons eigen Social Media platform
  • u krijgt als resultaat van ons recruitment proces alleen die kandidaten voorgesteld die ook daadwerkelijk passen in het functieprofiel
  • wij blijven gedurende het hele recruitment proces nauw betrokken en ondersteunen u daar waar nodig
  • wij maken gebruik van de laatste recruitment technieken zoals de mogelijkheid van video solliciteren door kandidaten
  • door onze werkwijze kunnen wij onze bemiddelingsvergoeding concurrerend houden en onze recruitment diensten tegen scherpe tarieven aanbieden (zowel vast als variabel).

Voor uw Recruitment dus… FitSelect !

Meer weten over onze Recruitment diensten ?

Als u meer wilt weten over onze Recruitment diensten, neemt u dan vrijblijvend contact op met Jack van Hoof: +31 (0) 6 27 02 00 37.

recruitment Fitness branche
recruitment Wellness branche
recruitment Leisure branche
recruitment Hospitality branche