De juiste baan

Wij vinden het belangrijk om de juiste baan voor u te vinden. Zo bouwen wij een langdurige relatie op met u en onze opdrachtgevers. U bent op zoek naar een vaste baan, of een juist een tijdelijke baan als freelancer of interim manager? Dan bent u bij FitSelect aan het juiste adres.

Persoonlijke aandacht

Wanneer u zich als fitness of leisure professional bij ons aanmeldt, krijgt u altijd een reactie. Wanneer uw ervaring en ambitie voldoende aansluiten bij een bepaalde functie, nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek. We willen o.a. weten wat uw drijfveren zijn, welke resultaten u heeft behaald, waarom u vindt de geschikte kandidaat voor de betreffende functie te zijn. Bij positief resultaat stellen wij u schriftelijk voor en volgt er hopelijk een gesprek bij onze opdrachtgever. Uiteraard blijven wij nauw betrokken bij het proces.

Wij houden graag contact

Wanneer u bent aangenomen bij de opdrachtgever, blijven wij betrokken. Wij horen graag wat u van uw nieuwe baan vindt, waar u eventueel tegenaan loopt en zullen u hier bij ondersteunen wanneer dit nodig is. Door deze betrokkenheid zult u altijd meerwaarde zien om deel van ons netwerk uit te maken.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag wat FitSelect voor u kan betekenen.