Maak kennis met FitSelect

FitSelect is in 2005 opgericht door Jack van Hoof. Een ervaren ondernemer met een ruime achtergrond in personeelsbemiddeling en fitness, gedreven door passie voor mensen en organisaties. Binnen FitSelect staan integriteit, passie en authenticiteit centraal.

De ideale combinatie

Na zijn militaire dienstperiode als sportinstructeur begon de loopbaan van Jack in de werving & selectiebranche, waar hij 9 jaar als recruiter en later als vestigingsmanager bij een gerenommeerd werving & selectiebureau in Breda heeft gewerkt. In 1995 besloot hij om over te stappen naar de fitnessbranche. De eerste 5 jaar werkte hij als accountmanager bij Technogym waar hij met veel ondernemers uit de fitnessbranche te maken kreeg.

Vanwege zijn opgebouwde netwerk en de overtuiging dat mensen binnen een bedrijf het verschil maken was de daaropvolgende functie van HR & Operations manager bij een startende fitnessketen een uitdagende vervolgstap. Hier was Jack gedurende 5 jaar verantwoordelijk voor de aanname van nieuw personeel en het aansturen van 9 vestigingsmanagers.

Professionalisering van de fitness & leisurebranche

Toen de keten werd verkocht besloot Jack om FitSelect op te richten waarmee zijn droom om fitness & recruitment te kunnen combineren uit kwam. Jack zijn ruime ervaring vormt de basis voor een uitgebreid en kwalitatief netwerk aan kandidaten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

Inmiddels is FitSelect uitgegroeid tot het meest toonaangevende recruitmentbureau binnen de fitness en leisurebranche.