FitSelect: voor sales & management vacatures

FitSelect is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor de fitness & leisurebranche. Binnen deze branche ligt onze focus op sales & management vacatures. Wij komen zelf uit deze branche en hebben een groot netwerk opgebouwd aan gemotiveerde kandidaten en serieuze opdrachtgevers. Door onze kennis van de fitness en leisurebranche kunnen wij een meerwaarde creëren voor professionals en organisaties.

Door mensen, voor mensen

Met meer dan 15 jaar praktijkervaring is FitSelect dé specialist in de fitness & leisurebranche als het gaat om contacten bij zowel bedrijven als kandidaten. Wij kennen de markt als geen ander en onderhouden een groot en sterk netwerk binnen deze branche. Zo weet FitSelect altijd de juiste doelgroep aan te spreken voor openstaande sales & management vacatures.

Wij zijn ons er van bewust dat iedere situatie een andere aanpak nodig heeft. Bij elke opdracht die we krijgen doen wij u een maatwerkvoorstel om zo de meest optimale oplossing te bieden.

Meer dan alleen werving & selectie

Na een geslaagde bemiddeling nemen we niet direct afscheid. Wij blijven de door ons geplaatste kandidaat graag volgen en, indien gewenst, coachen om zo een lange samenwerking te garanderen. Bovendien bieden wij onze relaties aanvullende diensten, zoals: