Interim Management

FitSelect voor Interim Management

FitSelect heeft meer dan 15 jaar praktijkervaring met interim management binnen de Leisure, Wellness, Fitness en Hospitality branche. Wij kennen deze branches daardoor als geen ander en zijn daardoor in staat om onze passie voor interim management te koppelen aan die voor de Leisure, Wellness, Fitness en Hospitality branches.

Ons selectieproces voor Interim Management

Binnen ons selectieproces voor interim management wordt iedere kandidaat die wij voorstellen vooraf uitgebreid gescreend. Niet alleen op CV, maar juist op vaardigheden, persoonlijkheid en referenties. Dat lijkt vanzelfsprekend binnen het selectieproces voor interim management, maar juist door onze persoonlijke aanpak weten we kandidaten aan ons te binden. Niet onbelangrijk wanneer er keuzes voor meerdere werkgevers gemaakt kunnen worden. Interim Management kandidaten kiezen daardoor vaak juist voor onze opdrachtgevers, omdat wij ons vooraf uitgebreid verdiepen in de cultuur en visie van uw bedrijf.

Inmiddels heeft FitSelect als interim management bureau een uitgebreid netwerk opgebouwd van zowel Leisure, Wellness, Fitness en Hospitality professionals als ook van toonaangevende opdrachtgevers binnen deze branches. Tevreden opdrachtgevers die FitSelect regelmatig opnieuw inschakelen bij hun behoefte aan interim management.

Waarom FitSelect voor Interim Management ?

Het inschakelen van FitSelect voor interim management levert u de volgende voordelen op:

  • wij volgen een transparante en betrokken aanpak binnen het selectieproces voor interim management
  • wij nemen u de voorselectie van interim management kandidaten uit handen, zodat u zich op uw eigen werk kunt richten
  • wij kunnen snel schakelen vanuit onze eigen kandidatendatabase en/of ons eigen Social Media platform
  • u krijgt als resultaat van ons selectieproces alleen die interim management kandidaten voorgesteld die ook daadwerkelijk passen in het functieprofiel
  • wij blijven gedurende het hele selectieproces voor interim management nauw betrokken en ondersteunen u daar waar nodig
  • wij maken gebruik van de laatste werving & selectie technieken zoals de mogelijkheid van video solliciteren door interim management kandidaten
  • door onze professionele en effectieve werkwijze kunnen wij onze interim management diensten tegen scherpe tarieven aanbieden.

Bij behoefte aan Interim Management dus… FitSelect !

Meer weten over onze Interim Management diensten ?

Als u meer wilt weten over onze interim management diensten, neemt u dan vrijblijvend contact op met Jack van Hoof: +31 (0) 6 27 02 00 37.

interim management Fitness branche
interim management Wellness branche
interim management Leisure branche
interim management Hospitality branche