Detachering

FitSelect voor Detachering

FitSelect heeft meer dan 15 jaar praktijkervaring met Detachering binnen de Leisure, Wellness, Fitness en Hospitality branche. Wij kennen deze branches daardoor als geen ander. Door onze passie voor detachering brengen wij “vraag en aanbod” op een gedegen en professionele manier bij elkaar.

FitSelect is als enige detachering bureau aangesloten bij de belangrijkste netwerkorganisaties binnen de fitness- en recreatie branche: FeelGood Company, V.E.S., EFAA, WellnessClubs en Pleisureworld.

Detachering van en door professionals

Binnen ons detachering proces wordt iedere kandidaat die wij voorstellen vooraf uitgebreid gescreend. Niet alleen op CV, maar juist op vaardigheden, persoonlijkheid en referenties. Dat lijkt vanzelfsprekend binnen een detachering proces, maar juist door onze persoonlijke aanpak bij detachering weten we kandidaten aan ons te binden. Niet onbelangrijk wanneer er keuzes voor meerdere werkgevers gemaakt kunnen worden. Binnen ons detachering proces kiezen kandidaten daardoor vaak juist voor onze opdrachtgevers, omdat wij ons binnen het detachering proces vooraf uitgebreid verdiepen in de cultuur en visie van uw bedrijf.

Inmiddels heeft FitSelect bij haar detachering een uitgebreid netwerk opgebouwd van zowel Leisure, Wellness, Fitness en Hospitality professionals als ook van toonaangevende opdrachtgevers binnen deze branches. Tevreden opdrachtgevers die FitSelect regelmatig opnieuw inschakelen als detachering bureau.

Waarom FitSelect voor Detachering ?

Het inschakelen van FitSelect voor detachering van professionals levert u de volgende voordelen op:

  • wij volgen een transparante en betrokken aanpak binnen het detachering proces
  • wij nemen u de voorselectie bij het detachering proces uit handen, zodat u zich op uw eigen werk kunt richten
  • wij kunnen snel schakelen vanuit onze eigen kandidatendatabase en/of ons eigen Social Media platform
  • u krijgt als resultaat van ons detachering proces alleen die kandidaten voorgesteld die ook daadwerkelijk passen in het functieprofiel
  • wij blijven gedurende het hele detachering proces nauw betrokken en ondersteunen u daar waar nodig
  • wij maken bij onze detachering gebruik van de laatste technieken zoals de mogelijkheid van video solliciteren door kandidaten
  • bij onze detachering zijn ook deta-vast constructies mogelijk en wordt de payrolling van gedetacheerde professionals geheel door ons verzorgd
  • door onze werkwijze kunnen wij onze bemiddelingsvergoeding concurrerend houden en onze detachering diensten tegen scherpe tarieven aanbieden.

Voor Detachering dus… FitSelect !

Meer weten over onze Detachering diensten ?

Als u meer wilt weten over onze detachering diensten, neemt u dan vrijblijvend contact op met Jack van Hoof: +31 (0) 6 27 02 00 37.

detachering Fitness branche
detachering Wellness branche
detachering Leisure branche
detachering Hospitality branche